Šport > Nogomet
5742 ogledov

Grozljivka na tekmi turškega velikana, dobili nov "primer Eriksen"

Fabrice N'Sakala Reševalni pas/Twitter
Življenje levega bočnega branilca Bešiktaša ni več ogroženo!

Nogomet v 2. kolu turške Süper lige je popolnoma zasenčila grozljivka, ki se je odvila na tekmi med Gaziantepom in Bešiktašem.

Na tekmi, katera se je končala z 0:0, a je bil rezultat popolnoma v drugem planu, je namreč tekom igre nenadoma zavest izgubil levi bočni branilec turškega velikana Bešiktaša Fabrice N'Sakala, ki se lahko zahvali odličnemu delu in hitri reakciji zdravniške ekipe, da je preprečila tragedijo.

Trenutek iz 71. minute je tako še predobro spomnil na situacijo z nedavnega Evropskega prvenstva, ko je podobno grozljivko preživel eden najboljših nogometašev na svetu, Christian Eriksen, ki se prav tako kot N'Sakala lahko zahvali le moštvenim kolegom in zdravniški ekipi, da se je celotna drama, ko je sredi tekme doživel srčni napad, na koncu srečno končala.

Iz Bešiktaša so sicer kasneje sporočili, da igralec ni doživel srčnega napada, potem ko se je iz zaenkrat še neznanega razloga zgrudil po tleh, pa je bil po nudenju zdravniške pomoči na igrišču nato že v zavestnem stanju hitro prepeljan v tamkajšnjo bolnišnico, od koder se je nato že javil preko socialnih omrežij ter sporočil svetu, da je najhujše že mimo.

Tako kot pred dvema mesecema poteza danskega kapetana Simon Kjaera je tudi tokrat navdušila hitra reakcija nesrečnikovega soigralca, tokrat pa se je izkazal rezervist Necip Uysal, ki je nemudoma pritekel na igrišče ter do prihoda zdravnikov prvi pomagal nesrečnemu nogometašu.

Komentarjev 2
  • rd2dmk2 16:13 22.avgust 2021.

    in potem vse tiho je bilo, dokler ne pride en naš fuzbaler pa začne propagirat cepljenje. in zdej vas prosim novinarji, ne imet spomin kot RAM, do prvega spanca, a lahko take in podobne težave na tekmahm, treningih in kar ...prikaži večr tako seštejete. jest nimam časa, grem na vrt delat, vi pa pal pošnofite.. pa da vidimo vrle zdrave in cepljene špotnike, zakaj cepajo kot muhe pred pipsom.

Sorodne novice