Šport > Nogomet
2115 ogledov

Pri Interju o tem, kaj čaka Eriksena

Christian Eriksen Euro 2020 Profimedia
Inter Eriksena pričakuje odprtih rok.

Novi trener italijanskega nogometnega prvaka Interja iz Milana Simone Inzaghi je danes dejal, da nesrečnega danskega nogometaša Christiana Eriksena v klubu pričakujejo odprtih rok, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Devetindvajsetletni nogometaš je na prvi tekmi evropskega prvenstva proti Finski doživel in preživel srčni zastoj.

Eriksen je bil dlje časa v bolnišnici, kirurško pa so mu po nesrečnem dogodku 12. junija vstavili tudi defibrilator, ki regulira Dančevo bitje srca.

Še vedno je vprašljivo, ali se bo Eriksen še kdaj vrnil na zelenice. Klub ga bo najprej poslal na številna testiranja, s katerimi bodo skušali ugotoviti, ali obstajajo tveganja glede nadaljevanja kariere odličnega danskega reprezentanta.

"Za zdaj mora počivati, ampak kot trener Interja ga bom seveda pričakal odprtih rok. Govoril sem z njim pred eurom, torej pred incidentom. Je igralec, na katerega smo računali," je na tiskovni konferenci dejal Inzaghi.

Danska se je na euru uvrstila v polfinale. Danes jo čaka obračun z Anglijo. Danci so se doslej edinega naslova na prvenstvih stare celine veselili leta 1992.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice