Šport > Nogomet
1320 ogledov

S selitvijo k Slovencu ujezil navijače

Hakan Çalhanoğlu Epa
Prestopno dogajanje na nogometni tržnici je v polnem zagonu.

Turčija je z nastopi na evropskem prvenstvu hitro zaključila, zato se je Hakan Çalhanoğlu že osredotočil na klubsko prihodnost. Turškim medijem je dejal, da ostaja v italijanski Serie A, a se iz AC Milana seli k mestnemu tekmecu Interju in bo tako postal novi soigralec Samirja Handanovića, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Sedemindvajsetletni nogometaš je turškemu TRT Sporu povedal, da bo v torek odšel v Milano, kjer bo podpisal pogodbo z novo ekipo. "Dosegel sem dogovor z Interjem. Grem v Milano," je povedal za turško televizijo.

Çalhanoğlu je upal, da bo reprezentanci pomagal do uspeha na letošnjem Euru, a je Turčija v skupinskem delu izgubila vsa tri srečanja in prejela osem golov.

Milan je sicer Çalhanoğluja, ki je v pretekli klubski sezoni za dosegel devet golov, ponudil podaljšanje pogodbe, a je turški reprezentant to zavrnil. Çalhanoğlu se je Milanu pridružil leta 2017, pred tem pa je štiri sezone igral v nemški Bundesligi, kjer je igral za Hamburg in Bayer Leverkusen.

Christian Eriksen Danska Finska Euro 2020 Težave za Inter Šport Eriksen ne bo več smel nastopati v Italiji

Inter je na čelu z dolgoletnim slovenskim reprezentantom Handanovićem lani osvojil prvi naslov italijanskih prvakov v 11 letih, a se je po koncu sezone razšel s trenerjem Antoniom Contejem. Zamenjal ga je Simone Inzaghi.

Komentarjev 1
  • NOGOMET1980 09:34 22.junij 2021.

    Mislim naslov vam je fantastičen.. Ujezu je navijače ne pa, ker se seli k Slovencu. Dej te vi novinarji mal pomislit preden karkoli napišete.. Kr nam ki beremo gre na bruhanje, zato ker se prvo uprašamo kako ste sploh dobili ...prikaži več to službo, ki jo opravljate..LP