Šport > Nogomet
10209 ogledov

Pojavila se prva fotografija, tako izgleda Eriksen po odhodu iz bolnišnice

Christian Eriksen Instagram
Na spletu se je pojavila prva fotografija nesrečnega Eriksena, potem ko je po zastoju srca zapustil bolnišnico. Vsi so navdušeni, kako dobro izgleda.

Danski nogometni reprezentant Christian Eriksen je nedavno zapustil bolnišnico, potem ko je v 1. krogu Evropskega prvenstva na tekmi s Finsko doživel srčni zastoj.

Prvemu danskemu zvezdniku so medtem že vgradili defibrilator ter ga pustili v domačo oskrbo. Trenutno preživlja čas na plažah v Tidvildeu, mestecu 60 kilometrov oddaljenim od Kopenhagna.

Tam je nanj naletel 11-letni deček, ki si je zaželel slike s svojim nogometnim idolom, slika pa je zaokrožila po spletu, saj gre za prvo fotografijo, odkar je Eriksen po pravi grozljivki na otvoritveni tekmi Eura zapustil bolnišnico.

Eriksenov navijač je fotografijo objavil na Instagramu, na katerem je ob sliko zapisal: "Veselo poziranje z najbolj znanim človekom na svetu." Po svoji objavi pa je tudi 11-letni mladenič doživel svojih pet minut slave, saj so njegovo izjavo želeli vsi pomembnejši danski mediji.

Na koncu so bili pri iskanju mladeniča najbolj uspešni pri "BT", za katerega je mladi navijač izjavil: "Eriksen izgleda odlično, kar se tiče zdravja. Čudovito ga je bilo videti takega!"

Mladenič pa je s svojo fotografijo in izjavo razveselil ljudi po celem svetu, ki so navdušeni, da po grozljivki na tekmi s Finsko Eriksen že tako dobro izgleda.

Christian Eriksen | Avtor: Epa Epa

Na otvoritveni tekmi Eura se je namreč že zdelo, ko ni kazal znake življenja, da smo na igrišču izgubili še enega nogometaša, a so mu reprezentančni soigralci skupaj z zdravniško službo s hitro reakcijo vendarle uspeli rešiti življenje.

Komentarjev 2
  • Isela_Hodges 11:23 07.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • suineg7878 17:08 06.julij 2021.

    Christian Pfizer Eriksen

Sorodne novice