Šport > Euro 2020
13614 ogledov

Noro! Razkrito, kaj je Eriksen vprašal soigralce

danska Epa
Nesrečni danski vezist Christian Eriksen se je iz bolnišnice javil svojim reprezentančnim kolegom.

Danski nogometaš, ki je doživel srčni zastoj na tekmi evropskega prvenstva s Finsko, kljub resnosti njegovega zdravstvenega stanja ni izgubil smisla za humor, razkriva selektor reprezentance Kasper Hjulmand.

"Pogovarjali smo se z njim prek videoklica in lahko smo videli nasmešek na njegovem obrazu," je povedal selektor reprezentance, ki je prvenstvo odprla s tesnim porazom proti Finski (0:1).

Danska "Lažje je bilo..." Šport Uefa po prekinitvi Dancem dala dve opciji. Schmeichel: To je smešno

"Nato je vprašal: 'Kako ste kaj? Mislim, da ste še slabše kot jaz. Pripravljen sem na trening.' Vedno misli na druge in jih postavlja na prvo mesto. Želi si, da nadaljujemo prvenstvo, in to bomo tudi storili. Za Christiana!" je dodal Hjulmand.

"Verjamemo, da je v dobrih rokah. Naša naloga je, da igralcem vlijemo upanja in se pripravimo na srečanje z Belgijo," je vrnitev v normalnost, kolikor bo to glede na okoliščine sploh mogoče, še napovedal danski selektor.

Po poročanju danske spletne strani Bt.dk so bile prve besede Eriksena v pogovoru s soigralci: "Kako ste kaj?"

eriksen Oglasil se je Šport Zdravniki tavajo v temi, Eriksen prvič nagovoril javnost

"Ne spomnim se prav dosti, a me bolj skrbi za vas," je reprezentančnim kolegom še sporočil Eriksen. Hjulmand pravi, da ga te besede niti malo ne presenečajo. "To je povsem tipično za Cristiana. Lepo je bilo videti njegov nasmeh."

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 1
  • Ronald_Redding 11:29 14.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦