Šport > Euro 2020
6416 ogledov

Nova drama na Euru, tokrat hude poškodbe navijača

Wembley Epa
Stanje navijača je zelo resno.

Londonski stadion Wembley je gostil tekmo nogometnega evropskega prvenstva med Anglijo in Hrvaško, ki jo je prva dobila z 1:0. Dvoboj si je ogledalo 18.497 gledalcev na stadionu, eden izmed navijačev pa se je huje poškodoval, ko je padel s tribune. Njegovo stanje je zelo resno, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Lahko potrdimo, da je gledalec padel s tribune kmalu po začetku tekme. Takoj mu je pomagala zdravniška služba in so ga nato v resnem stanju prepeljali v bolnišnico," je dejal predstavnik tekme na Wembleyju.

"Videli smo, kako je priletel na tla in se ni več premikal. Zdelo se nam je, da traja celo večnost, da so prišli do njega. Eden od fantov, ki so to opazovali, je začel jokati," je o incidentu za angleške medije dejal eden izmed navijačev.

"Tega nisem opazil, a so ljudje začeli govoriti o človeku, ki je padel. Bili so zgroženi. S tribune je priletel na sedeže. Mislim, da se je to zgodilo na začetku tekme," pa je dejal drugi.

Stadion bo sicer gostil skupaj osem tekem EP, trenutno si na njem tekme lahko ogleda omejeno število gledalcev, največ 22.000, upajo pa, da bodo število lahko povečali za polfinale in finale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice