Šport > Euro 2020
1781 ogledov

Navijači stopili skupaj: prekrasna kulisa Fincev in Dancev za Eriksena

Finski in danski navijači Epa
Grozljivko v Kopenhagnu si bomo zapomnili tudi po prekrasni sceni navijačev obeh ekip, ki so stopili skupaj v podporo nesrečnemu nogometašu.

V sicer grozljivem incidentu, ko se je nesrečni Christian Eriksen sredi igrišča v Kopenhagnu na tekmi Eura 2020 boril za življenje, potem ko se je nenadoma nezavesten zrušil po tleh, lahko najdemo tudi nekaj junakov, ki so se izkazali v teh temačnih trenutkih.

Najprej velja pohvaliti izjemno hitro in zbrano reakcijo nogometašev Danske, ki so Eriksenu izvlekli jezik, da se ne bi zadušil, nato mu dajali umetno dihanje ter postavili pravi zid, da bi ga zaščitili tekom njegove borbe življenja, prav tako pa se je izkazala tudi zdravniška služba, ki je nemudoma in izjemno profesionalno reagirala ter rešila nogometaševo življenje.

Christian Eriksen Grozljivka na Euru Šport Eden najboljših evropskih nogometašev obležal na igrišču, bori se za življenje

Prav tako pa se je zelo izkazal še nekdo... Gre za navijače obeh ekip, tako Danske kot Finske, ki so v tej tragediji dokazali, da so na svetu tudi pomembnejše stvari, kot zgolj nogometni rezultat.

Nekateri finski navijači, ki so bili najbližji incidentu, so celo vrgli na igrišče finske zastave, da bi lahko tamkajšnji redarji prekrili celotno zadevo ter Eriksena skrili pred televizijskimi kamerami, še bolj pa je nogometni svet navdušil trenutek, ko sta se obe strani dopolnjevali v nogometnem navijanju.

Christian Eriksen Kakšno je stanje? Šport Takšno je stanje zvezdnika, ki so ga oživljali na igrišču

Svet je namreč obkrožil posnetek, na katerem modro-beli navijači vzklikajo ime "Christian", na kar jim rdeči navijači odgovarjajo z vzkliki "Eriksen". Posnetek, ki vam v tako težkih trenutkih zagotovo orosi oko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice