Šport > Nogomet
2061 ogledov

Eriksen s svojo potezo navdušil danske nogometaše

Christian Eriksen Danska Finska Euro 2020 Epa
Eriksen se je že pojavil na danskem treningu, katerega je obiskal v družbi svojega sina.

Danski nogometaš Christian Eriksen je že dan potem, ko so ga po srčnem infarktu odpustili iz bolnišnice, v trening kampu blizu Koebenhavna obiskal soigralce, se z njimi družil in prisostvoval skupnemu kosilu. Kot so povedali njegovi soigralci, je v ekipo prinesel dodatno energijo.

"Nismo vedeli, da bo prišel. Takoj smo prekinili trening. Njegov obisk je prinesel neko pozitivno energijo celotni ekipi. Razveselili smo se ga, bilo ga je lepo gledati, kako se sprehaja s sinom. Razpoloženje v moštvu se je še izboljšalo, verjamemo, da bomo to pokazali tudi na igrišču," je dejal danski zvezni igralec Christian Norgaard.

"Hvala vam za podporo, neverjetno jo je bilo videti in občutiti. Operacija je uspela, glede na vse, se še dobro počutim. Super je bilo ponovno videti dečke. Ni mi potrebno poudarjati, da bom za njih navijal v ponedeljek proti Rusiji," je po kosilu s soigralci izjavil Eriksen.

Danska je sicer izgubila prvi dve tekmi na prvenstvu in je v težkem položaju. V zadnjem krogu se bo na domačem stadionu reševala proti Rusiji, tudi zmaga na tej tekmi pa mogoče ne bo dovolj za napredovanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice