Šport > Nogomet
10949 ogledov

Tako so se zdravniki odločili glede Eriksena

Christian Eriksen Euro 2020 Profimedia
Danski zvezdnik bo podvržen nadaljnjim operativnim posegom.

Christian Eriksen je stopil na pot okrevanja. Danski vezist je po šokantnem srčnem napadu že nagovoril navijače ter začel upati na nadaljevanje kariere. A slednja bo morala stopiti na stran.

Christian Eriksen Po srčnem zastoju Šport To sta prva fotografija in sporočilo nesrečnega Eriksena iz bolnišnice

Nogometašu Interja bodo z operativnim posegom vsadili kardioverter defibrilator oziroma srčni spodbujevalnik. Zvezdnik je sprejel predlog zdravnikov, je sporočila danska nogometna zveza (DBU).

"Potem, ko je Christian utrpel več srčnih zastojev, je bilo odločeno, da bo dobil avtomatski defibrilator. To je nujen korak po srčnem napadu zaradi aritmije. Pozivamo vse, da Christianu in njegovi družini dajo dovolj miru in zasebnosti," so zapisali pri danski krovni zvezi.

Odločitev o nadaljnih korakih glede Eriksenovega zdravljenja je bila dosežena s konsenzom med danskimi in mednarodnimi strokovnjaki, so še dodali pri DBU.

protest euro 2020 Izsledili so ga Šport Protestiral je proti Volkswagnu, ne boste verjeli, v čem se vozi

Eriksen je nenadno obležal na uvodni tekmi skupinskega dela proti Finski, ki jo je Danska nato izgubila (0:1). Popravni izpit bodo "vikingi" imeli že danes, ko se bodo na stadionu Parken pomerili s favorizirano Belgijo. 

Kot poroča nemška tiskovna agencija dpa, bodo gledalci na stadionu v Københavnu v dogovoru z obema zvezama sodelujočih ekip poskrbeli za posebno gesto: v 10. minuti (Eriksen ima na dresu to številko) nameravajo tekmo prekiniti, nogometaši bodo žogo poslali v stranski avt, potem pa bodo tako gledalci kot nogometaši z aplavzom posredovali sporočilo Eriksenu in mu zaželeli hitro okrevanje.

Christian Eriksen Euro 2020 | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • Sheldon_Roth 17:02 17.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice