Šport > Euro 2020
1278 ogledov

Je to že zadetek prvenstva?

Patrik Schick Epa
Izjemen zadetek na tekmi med Škoti in Čehi.

Nogometna reprezentanca Škotske je veliko pričakovala od dvoboja s Čehi pred domačimi navijači v Glasgowu. Škoti so imeli svoje priložnosti, a je na drugi strani vse njihove upe razbijal napadalec Patrik Schick.

Član nemškega prvoligaša Bayerja iz Leverkusna je Češko v vodstvo popeljal že v prvem polčasu, na začetku drugega pa je sledila mojstrovina, ki so jo nekateri že razglasili za zadetek turnirja. Schick je po strelu gostiteljev in uspešnem bloku prišel do žoge na sredini zelenice, naredil nekaj korakov čez sredinsko črto, nato pa hitro ustelil proti vratom. Škotski vratar David Marshall je namreč stal precej izven vrat.

Čuvaj mreže je stekel proti svojemu golu, a bil prepozen ob natančnem poizkusu Schicka. Ta je svojo izbrano vrsto popeljal do 2:0, s tem izidom pa se je obračun kasneje tudi končal.

Patrik Schick | Avtor: Epa Epa

Raheem Sterling Mnenje Šport Mnogi Hrvatje prepričani, da gol Angležev ne bi smel veljati

Komentarjev 2
  • Leo_Genthner 16:58 14.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice