Šport > Euro 2020
17653 ogledov

To je Ronaldo storil na novinarski in šokiral pokrovitelja ter Uefo

Cristiano Ronaldo Profimedia
Poteza Portugalca, ki je zagotovo ujezila nekaj pomembnih ljudi.

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo je s svojim ravnanjem na novinarski konferenci pred tekmo med Portugalsko in Madžarsko poskrbel za hit na socialnih omrežjih.

Prvi mož branilcev naslova je opravljal medijske obveznosti, ko je na mizi zagledal dve steklenici znamenite in popularne gazirane brezalkoholne pijače. Čeprav je proizvajalec eden izmed pokroviteljev evropskega prvenstva, je bil Portugalec zgrožen nad videnim in je pijačo umaknil iz svoje bližine. Posnetek, ki je zaokrožil po spletu, zagotovo ne bo povšeči velikemu sponzorju in ljudem pri Evropski nogometni zvezi.

"Pijte vodo," je ob tem še sporočil Ronaldo, ki je znan kot velik zagovornik zdrave prehrane. Na novinarski konferenci je velezvezdnik sicer moral odgovarjati tudi na vprašanje o svoji klubski prihodnosti. "Na vrhunski ravni igram že 18 let, zato mi trenutni klubski status ne predstavlja nobene težave. Če bi bil star 19 let, ne bi mogel spati in bi razmišljal o svoji prihodnosti. Zdaj je zadeva drugačna. Imam 36 let in v tem trenutku mi ni pomembno, če bom ostal v Juventusu ali pa ne," je svojo osredotočenost na EP poudaril Ronaldo.

Portugalska bo branjenje naslova iz leta 2016 začela v Budimpešti, kjer jo ob 18. uri čaka dvoboj z domačo izbrano vrsto.

Danes bosta na sporedu le dve tekmi, ki bosta zaključili prvi krog skupinskega dela. Ob 21.00 bo na sporedu še derbi med Francijo in Nemčijo. Slednja bo igrala pred domačimi gledalci.

Komentarjev 7
  • JZekspert 15:38 15.junij 2021.

    A doumete ta vrhunski cinizem: Žurnal kot edini medij v Slo. sploh upa objaviti(!!) to dokaj zanimivo in za družbo na mnoge načine pomembno novico... in čez dve uri že reklama, na zavihku ŠPORT, dosti bolj vidno in dosti bolj ...prikaži več vsiljivo: https://www.zurnal24.si/uporabno/coca-cola-app-absolutni-vrhunec-zabave-368495 Jaz v to črno, lepljivo osladno svinjarijo niti scal ne bi!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 13:08 15.junij 2021.

    Še zdaleč nisem njegov podpornik a v tem primeru ga moram pohvaliti.

  • JZekspert 11:44 15.junij 2021.

    Da vam povem še eno podobno zgodbico: Tadej Battellino, prof. MF in vodja Pediatrične klinike (naj bi se tudi menda boril proti sladkim pijačam, tako ''za gledalce'', v resnici pa nič ne naredi) je kandidiral za dekana MF. Ob predstavitvi ...prikaži več je bila na mizi 1,5L gazirana sladka pijača. T.B. ''Ne me slikat s to pijačo, to je sramota'', ni je pa umaknil ali zlil v odtok (kot bi bilo pravilno). Vprašanje: kako je sploh prišlo do tega incidenta, kdo je sploh dal svinjarijo na mizo? Ha... Ronaldo>T. B.!

Sorodne novice