Šport > Nogomet
23144 ogledov

Poglejte, kaj je Ronaldu storil madžarski varnostnik

Cristiano Ronaldo varnostnik Madžarska PrtSc
Portugalski zvezdnik je na prizorišče vstopil na nič kaj glamurozen način.

V torek je Portugalska na uvodni tekmi skupine F v Budimpešti premagala Madžarsko (0:3). Aktualni evropski prvaki so odpor gostiteljev lomili vse do sklepnih minut, ko so napolnili njihovo mrežo.

Cristiano Ronaldo MAD POR Euro 2020 Skupina F Šport Do 84. minute na obzorju šok, nato pa ...

Dva zadetka za zmagovalce je zabil Cristiano Ronaldo. Legendarni napadalec je na srečanju podrl dva rekorda. Postal je prvi nogometaš z nastopom na petih različnih Eurih (na vseh je dosegel gol), obenem je odslej najboljši strelec v zgodovini evropskih prvenstev - trenutno je pri enajstih zadetkih.

Ronaldo je eden najbolj slavnih športnikov in prepoznavnih obrazov na svetu. Toda ob prihodu na Puskás Aréno je bil podvržen sprejemu, ki ga najbrž ne doživi prav pogosto. 

Madžarski varnostnik je namreč temeljito preveril obe strani Ronaldove akreditacije, da bi se prepričal, ali ima pravico vstopa v slačilnice. Morda pa uslužbenec ni nogometni navijač ... Ronaldo je po pregledu le malce dvignil obrvi.

Portugalska se bo v drugem kolu skupine F v Münchnu pomerila z Nemčijo, v tretjem kolu pa se bo vrnila v Budimpešto in se pomerila s Francijo.

Komentarjev 5
  • Edward_Adkins 12:26 17.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦

  • Pepe007 10:47 16.junij 2021.

    Človek, ki opravlja svoje delo. Če pa bi se vmes vrinil "dvojnik", pa bi pisali, da je bil malomaren v službi.

  • Janez_53 09:07 16.junij 2021.

    A se vam res zdi primerno pisati o varnostniku, ki je le vestno in kvalitetno opravljal svoje delo??? Bi se vam zdelo primerneje, če bi pokleknil pred Ronalda in mu poljubil čevlje???

Sorodne novice