Šport > Euro 2020
15926 ogledov

Nova grozljivka na Euru, Rusija trepeta za branilca

1/8
Epa
Ruskega branilca so zaradi suma poškodbe hrbtenice prepeljali v bolnišnico.

Na tekmi evropskega nogometnega prvenstva med Rusijo in Finsko se je huje poškodoval Mário Fernandes, Brazilec z ruskim potnim listom, ki od leta 2012 brani barve moskovskega CSKA-ja.

Po predložku z leve strani igrišča se je Fernandes v skoku boril za žogo z Danielom O'Shaughnessyjem, pri čemer je med njima prišlo do kontakta, ruski branilec pa je nato z velike višine padel na hrbet. 

 | Avtor: Epa Epa

Po dolgotrajnem posredovanju zdravniške službe, ki mu je imobilizirala vrat in glavo, je 30-letnik zelenico zapustil na nosilih.

 | Avtor: Epa Epa

Po informacijah iz ruskega tabora so Fernandesa zaradi suma poškodbe zgornjega dela hrbtenice prepeljali v bolnišnico, kjer ga čakajo dodatne preiskave. 

Poškodba branilca pomeni nov udarec za ruskega selektorja Stanislava Čerčesova, ki je že po uvodni tekmi z Belgijo ostal brez Jurija Žirkova. Fjodor Kudrjašov, ki se je poškodoval na pripravljalni tekmi pred prvenstvom, še ni dobil priložnosti na zelenici.

Komentarjev 1
  • Edward_Adkins 12:15 17.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦