Šport > Nogomet
6114 ogledov

To so bile poslednje Messijeve besede nekdanjim soigralcem

lionel messi Epa
Messi je ob svojem odhodu v skupni pogovor Barceloninih nogometašev poslal še zadnje sporočilo.

Lionel Messi je po kar 21 letih zapustil svojo Barcelono ter se preselil v Pariz k tamkajšnjemu velikanu PSG-u, s katerim je podpisal dvoletno pogodbo vredno 70 milijonov evrov.

34-letnik si je sicer želel ostati v klubu, v katerem je preživel celotno kariero, a je zaradi finančnih težav Barcelone moral zapustiti moštvo, v katerem je postal najboljši nogometaš na svetu.

Zaradi celotne situacije je Messi svoj odhod doživel zelo čustveno, o čemur poleg čustvene novinarske konference najlepše priča objava argentinske novinarke Veronice Brunati, ki se je dokopala do poslednjega sporočila, katerega je Messi v WhatsApp skupini pustil svojim zdaj že nekdanjim soigralcem.

"Ne želim oditi. Toda nič več se ne da storiti, denarja preprosto ni. Klubu gre zelo slabo, tako da mi ne more podaljšati pogodbe," se je glasila Messijeva poslednja objava, ki je Barceloninim nogometašem razkrila, da je določena era resnično prišla h koncu.

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 22:31 12.avgust 2021.

    ta ma tolk denarja, da bi lahk klub kupil. rud če bi eno leto zastonj igral, bi sigurno dobil zadosti sponzorjev, ki bi z veseljem kaj primaknili. , če pa mu ni miljon zadosti, pa naj pokaže svojo pravo bit.. ...prikaži več kdo da več tam je moje srce..ni vredno več zapravt niti minute za fuzbal gledat s takimi akterji. bolj pametno pacmana ali pa tetris igrat.

Sorodne novice