Šport > Nogomet
2363 ogledov

Messi razkril največje obžalovanje

Leo Messi Barcelona novinarska konferenca Epa
Argentinski napadalec obžaluje, da Barceloni ni uspel priigrati še enega naslova v ligi prvakov.

Barcelona je z Lionelom Messijem osvojila štiri naslove v najmočnejšem klubskem tekmovanju na svetu z lovorikami v sezonah 2005/2006, 2008/2009, 2010/2011 in 2014/2015.

Argentinec je na poslovilni novinarski konferenci priznal, da bi si želel osvojiti še kakšnega več, za največji zapravljeni priložnosti pa smatra polfinalna poraza proti Liverpoolu (2019) in Chelseaju (2012).

Leo Messi Barcelona novinarska konferenca Video Šport Messi zajokal, nato spregovoril ...

"Zelo rad bi imel še eno priložnost za osvojitev lige prvakov. Predlani smo v polfinalu izgubili priti Liverpoolu, kar nam je preprečilo še eno uvrstitev v finale. S Pepom (Guardiolo, op. a.) smo igrali tudi polfinale s Chelseajom, ki nam je prav tako odrekel finalni nastop. Lahko bi osvojili še kakšen naslov, a takšen je pač nogomet," je povedal Messi.

Leo Messi Barcelona Video Šport Če imate čas: vsi Messijevi zadetki za Barcelono!

Nogometni virtuoz se je poleti z Argentino dokopal do prve reprezentančne lovorike v karieri, lov na srebrnino pa bo tudi v prihodnje v samem vrhu seznama prioritet. "Sem zelo tekmovalen in hočem še naprej zmagovati. V zadnjih letih kariere hočem osvajati naslove. Želim si več lovorik od Danija Alvesa (42, op. a.). Ne vem, kako dolgo bom še v vrhu. Bomo videli, kako se bo odzivalo telo," je napovedal 34-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.