Barcelona si želi Rossija

Foto: Žurnal24 Giuseppe Rossi – ga bo premamila Barcelona? (Foto: Reuters)
Iz Italije prihajajo namigi, da si Barcelona na Nou Camp v zameno za 30 milijonov evrov želi zvabiti italijanskega reprezentanta in člana Villarreala Giuseppeja Rossija, ki bi prejemal po tri milijone na sezono.
Oglej si celoten članek

Barcelona je pripravljena seči v žep in iz njega izvleči 30 milijonov evrov za napadalca Villarreala Giuseppeja Rossija. Štiriindvajsetletnik, ki igra najboljšo sezono kariere, saj je denimo v prvenstvu, pokalu in Evropi skupaj zabil že 29 golov, se z rumeno podmornico bori za uvrstitev v Ligo prvakov, a ne skriva slasti po večjem klubu, poroča Gazetta dello Sport.

Njegov zastopnik je potrdil, da je v igri tudi vrnitev na Apeninski polotok, a bi Barcelonina ponudba vseeno utegnila pretehtati. Isti vir navaja, da naj bi bil v posel vključen tudi član katalonskega B-moštva, na Nou Campu pa bi italijanski reprezentant, ki je nastopil tudi proti Sloveniji v Stožicah, v podpis dobil petletno pogodbo s plačo tri milijone evrov na sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.