Barci grozi izključitev iz tekmovanja

Foto: Epa lionel messi
Katalonski klub se je znašel v težavah.
Oglej si celoten članek

Barcelona se je pred tednom dni na prvi tekmi osmine finala kraljevega pokala pomerila z Levantejem in izgubila z 1:2, a bi si lahko napredovanje zagotovila na povratnem srečanju. Na dvoboju je zaigral tudi mladi Juan Brandariz Chumi, ki pa bi zdaj lahko 'zakrivil' izpad Kataloncev.

Devetnajstletnik sicer redno nastopa za Barcelonino drugo ekipo, ki nastopa v španski tretji ligi, pred dvobojem z Levantejem pa je prejel suspenz zaradi rumenih karonov. A tega prvi mož na klopi Barcelone Ernesto Valverde očitno ni vedel, ko ga je uvrstil v prvo ekipo. Pri Mundo Deportivu so zdaj zapisali, da bi lahko Barcelono diskvalificirali iz pokala.

Pri Barceloni pravijo, da se to ne bo zgodilo, saj gre za popolnoma različni tekmovanji. Leta 2015 je bil sicer iz pokala vržen tudi madridski Real, saj je zanj zaigral Rus Denis Čerišev, ki si je takrat suspenz pridelal na posoji pri Villarrealu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.