Batman v Tilii Olimpiji

Foto: Žurnal24 Mike Morrison, na fotografiji v dresu Ottawe (2006), bo v novi sezoni branil za
Ugibanj, kdo bo novi vratar v Tilii Olimpiji, je konec. To je Američan Mike Morrison z izkušnjami iz NHL-a. Bo tudi on nočna mora napadalcev kot nepozabni Alex Westlund?
Oglej si celoten članek

Hokejski klub Tilia Olimpija ima novega vratarja. To je Američan Mike Morrison z vzdevkom Batman, ki v višino meri kar 191 centimetrov in bo jutri dopolnil 29 let. Pogodba med hokejistom z izkušnjami iz lige NHL in slovenskimi podprvaki je enoletna. Igralec bo v Ljubljano prišel 12. avgusta, ko se bodo začele priprave na novo sezono. Mika Morrisona je leta 1998 na naboru lige NHL izbral Edmonton. Prvič je v elitni konkurenci zaigral v sezoni 2005/06 za Edmonton, nato pa se je preizkusil še pri Ottawi in Phoenixu. Skupaj je v ligi NHL branil na 28 tekmah. V zadnji sezoni je Morrison nastopal v ligi AHL, in sicer za moštvo Bridgeport Sound Tigers, kjer je bil prvi vratar z 91odstotki ubranjenih strelov na 43 tekmah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.