Šport
10 ogledov

Batman v Tilii Olimpiji

Mike Morrison, na fotografiji v dresu Ottawe (2006), bo v novi sezoni branil za Žurnal24 main
Ugibanj, kdo bo novi vratar v Tilii Olimpiji, je konec. To je Američan Mike Morrison z izkušnjami iz NHL-a. Bo tudi on nočna mora napadalcev kot nepozabni Alex Westlund?

Hokejski klub Tilia Olimpija ima novega vratarja. To je Američan Mike Morrison z vzdevkom Batman, ki v višino meri kar 191 centimetrov in bo jutri dopolnil 29 let. Pogodba med hokejistom z izkušnjami iz lige NHL in slovenskimi podprvaki je enoletna. Igralec bo v Ljubljano prišel 12. avgusta, ko se bodo začele priprave na novo sezono. Mika Morrisona je leta 1998 na naboru lige NHL izbral Edmonton. Prvič je v elitni konkurenci zaigral v sezoni 2005/06 za Edmonton, nato pa se je preizkusil še pri Ottawi in Phoenixu. Skupaj je v ligi NHL branil na 28 tekmah. V zadnji sezoni je Morrison nastopal v ligi AHL, in sicer za moštvo Bridgeport Sound Tigers, kjer je bil prvi vratar z 91odstotki ubranjenih strelov na 43 tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.