Bautista najhitrejši, Rossi s padcem deseti

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Španec Alvaro Bautista (Honda) bo začel nedeljsko dirko Moto GP za VN Velike Britanije iz najboljšega startnega položaja. Bautista si je v Silverstonu privozil prvi "pole position" v najmočnejšem razredu, za njim pa sta se uvrstila Američan Ben Spies (Yamaha) in Avstralec Casey Stoner (Honda).
Oglej si celoten članek

Za aktualnim svetovnim prvakom Caseyem Stonerjem se je uvrstil vodilni v skupnem seštevku, Španec Jorge Lorenzo (Yamaha), iz petega startnega položaja pa bo začel njegov rojak Dani Pedrosa (Honda). Večkratni svetovni prvak Italijan Valentino Rossi (Ducati) je prišel do desetega mesta v kvalifikacijah, potem ko je enkrat tudi padel.

V moto2 je do najboljšega startnega položaja prišel Španec Pol Espargaro, za njim bo startal Italijan Andrea Iannone, iz tretjega položaja pa Britanec Scott Redding (vsi Honda).

V razredu moto3 je bil najhitrejši Španec Maverick Vinales, drugi je bil njegov rojak Efren Vazquez (oba FTR Honda), tretji pa Francoz Alexis Masbou (Honda).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.