''Bayern bo enakovreden Realu in Barçi''

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski nogometaš Franck Ribéry, ki bo v prihodnji sezono treniral pod taktirko Pepa Guardiole, napoveduje, da se bo Bayern München dostojno kosal z Realom in Barcelono. Ribéry težko verjame, da sedanji trener Jupp Heynecks zapušča klub, vendar se veseli sodelovanja s španskim strategom.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Bayern Münchna Franck Ribéry je zatrdil, da je zadovoljen z delom Juppa Heynckesa, ki se po koncu sezone 2012-2013 odpravlja v pokoj, obenem pa težko pričakuje prihod Pepa Guardiole.

Foto: EPA pep guardiola Francoski reprezentant je prepričan, da se bo nemški gigant s prihodom enega najboljših trenerjev na svetu dokazal kot enakovreden tekmec Real Madridu in Barceloni. ''Guardiola je Guardiola. Njegov prihod dokazuje, da Bayern ni kar tako. Če lahko privabiš Guardiolo, je to zato, ker si prva liga. Bayern je in vedno bo eden izmed treh najboljših klubov na svetu, poleg Reala in Barçe,'' je za francoski časnik L'Equipe povedal 29-letnik.

Jupp Heynckes je leta 2011 še tretjič sedel na klop Bayerna, 67-letnik pa se namerava upokojiti po koncu letošnje sezone. Ribéryju je prihod nemškega stratega vlil dodatne samozavesti, zato težko verjame, da se Heynckes zares poslavlja. Kljub temu pa Francoz meni, da je odločitev kluba ''logična'', saj so v zadnjih mesecih v medijih odmevale številne govorice o prihodnosti nemškega stratega. Guardiolo prvi obračun proti svojemu nekdanjemu klubu Barceloni čaka že julija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.