Šport > Nogomet
10 ogledov

''Bayern bo enakovreden Realu in Barçi''

jupp heynckes EPA
Francoski nogometaš Franck Ribéry, ki bo v prihodnji sezono treniral pod taktirko Pepa Guardiole, napoveduje, da se bo Bayern München dostojno kosal z Realom in Barcelono. Ribéry težko verjame, da sedanji trener Jupp Heynecks zapušča klub, vendar se veseli sodelovanja s španskim strategom.

Nogometaš Bayern Münchna Franck Ribéry je zatrdil, da je zadovoljen z delom Juppa Heynckesa, ki se po koncu sezone 2012-2013 odpravlja v pokoj, obenem pa težko pričakuje prihod Pepa Guardiole.

pep guardiola | Avtor: EPA EPA
Francoski reprezentant je prepričan, da se bo nemški gigant s prihodom enega najboljših trenerjev na svetu dokazal kot enakovreden tekmec Real Madridu in Barceloni. ''Guardiola je Guardiola. Njegov prihod dokazuje, da Bayern ni kar tako. Če lahko privabiš Guardiolo, je to zato, ker si prva liga. Bayern je in vedno bo eden izmed treh najboljših klubov na svetu, poleg Reala in Barçe,'' je za francoski časnik L'Equipe povedal 29-letnik.

Jupp Heynckes je leta 2011 še tretjič sedel na klop Bayerna, 67-letnik pa se namerava upokojiti po koncu letošnje sezone. Ribéryju je prihod nemškega stratega vlil dodatne samozavesti, zato težko verjame, da se Heynckes zares poslavlja. Kljub temu pa Francoz meni, da je odločitev kluba ''logična'', saj so v zadnjih mesecih v medijih odmevale številne govorice o prihodnosti nemškega stratega. Guardiolo prvi obračun proti svojemu nekdanjemu klubu Barceloni čaka že julija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.