Šport > Nogomet
20 ogledov

Pepov Bayern že julija proti Titovi Barçi

Guardiola zlata žoga podelitev nagrada Zürich prireditev EPA
Bayern München in njegov novi trener Josep Guardiola se bosta julija v Münchnu na dobrodelni prijateljski tekmi pomerila z Barcelono, so v sredo sporočili iz bavarskega velikana. Guardiola se bo s svojo nekdanjo ekipo tako srečal le nekaj dni po prevzemu funkcije.

Na prvo tekmo med Bayernom s Josepom Guardiolo in Barcelono, ki jo je Katalonec po letih izjemnih uspehov zapustil ob koncu lanske sezone, ne bo potrebno dolgo čakati, potem ko so iz Münchna v sredo sporočili, da se bosta kluba že julija pomerila na prijateljski tekmi v bavarski prestolnici.

Izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge in Barçin predsednik Sandro Rosell sta se v Dohi tako dogovorila za tekmo, s katero bodo julija počastili 60. rojstni dan športnega direktorja Ulija Hoenessa, vse prihodke pa bodo darovali v dobrodelne namene.

Barcelona je sicer že redni gost pripravljalnih turnirjev na Allianz Areni, kjer je gostovala tudi pred začetkom zadnje Guardioline sezone. Guardiola je po 14 osvojenih lovorikah v štirih sezonah na Camp Nouu zapustil klub, po letu odmora pa bo na začetku naslednje sezone prevzel Bayern.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.