Bayern odpustil Carla Ancelottija

Foto: Profimedia
Nemški nogometni velikan Bayern München je na spletni strani potrdil, da se je razšel z italijanskim trenerjem Carlom Ancelottijem.
Oglej si celoten članek

Izkušeni strateg Carlo Ancelotti je brez službe ostal po sredinem porazu v drugem krogu Lige prvakov, ko so Bavarci z 0:3 klonil proti Paris Saint Germainu. Bayern bo začasno vodil Willy Sagnol, dosedanji Ancelottijev pomočnik.

Po porazu Rummenigge: Nekdo bo moral odgovarjati

Ancelotti z Bayernom sezone ni začel prepričljivo, nemški mediji pa poročajo, da je tudi vzdušje v slačilnici slabo. S kritikami na račun italijanskega trenerja niso skoparili tudi nekateri zvezdniki ekipe, denimo Robert Lewandowski, Thomas Müller in Franck Ribery.

Liga prvakov PSG razbil Bayern, Oblak dvakrat premagan

Ancelotti je na klop Bayerna sedel v prejšnji sezoni, ko je podpisal triletno pogodbo. V svoji karieri je bil prvak v Italiji, Angliji, Franciji, Španiji in Nemčiji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.