Bayern se je znova ogrel za Sarmo

Foto: Žurnal24
Znova so oživele govorice, da se nemški velikan Bayern München zanima za slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića, ki sicer uspešno brani mrežo Udineseja.
Oglej si celoten članek

Očitno nekoliko slabša predstava Samirja Handanovića v 13. kolu Serie A (nogometni spletni portal goal.com ga je celo uvrstil v enajsterico najslabših igralcev 13. kola) v vratih Udineseja ni ohladila bavarskega velikana. V torek so namreč nemški mediji poročali, da je Bayern München pripravljen za vnovičen napad na prvega vratarja slovenske nogometne reprezentance. Cena enega od stebrov slovenske reprezentance in tudi kluba iz Vidma naj bi bila trenutno kar 20 milijonov evrov, največji nemški klub naj bi bil pripravljen plačati pol manj. Realno pa je za pričakovati, da naj bi Bayern Udineseju, če bo do prestopa res prišlo, za Sarmo plačal 17,5 milijona evrov. Spomnimo, da so se Nemci za mlajšega od bratrancev Handanović prvič zanimali že januarja letos, govorice pa niso potihnile vse do danes ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.