Šport > Nogomet
22 ogledov

Bayern se je znova ogrel za Sarmo

Žurnal24 main
Znova so oživele govorice, da se nemški velikan Bayern München zanima za slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića, ki sicer uspešno brani mrežo Udineseja.

Očitno nekoliko slabša predstava Samirja Handanovića v 13. kolu Serie A (nogometni spletni portal goal.com ga je celo uvrstil v enajsterico najslabših igralcev 13. kola) v vratih Udineseja ni ohladila bavarskega velikana. V torek so namreč nemški mediji poročali, da je Bayern München pripravljen za vnovičen napad na prvega vratarja slovenske nogometne reprezentance. Cena enega od stebrov slovenske reprezentance in tudi kluba iz Vidma naj bi bila trenutno kar 20 milijonov evrov, največji nemški klub naj bi bil pripravljen plačati pol manj. Realno pa je za pričakovati, da naj bi Bayern Udineseju, če bo do prestopa res prišlo, za Sarmo plačal 17,5 milijona evrov. Spomnimo, da so se Nemci za mlajšega od bratrancev Handanović prvič zanimali že januarja letos, govorice pa niso potihnile vse do danes ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.