Bayernov trener razkril svojo usodo

Foto: Epa
Foto: Epa
Flick je napovedal odhod iz Münchna.
Oglej si celoten članek

Bayern iz Münchna je na današnji nogometni tekmi 29. kroga nemškega prvenstva slavil v Wolfsburgu s 3:2. Bavarska zasedba ima zdaj sedem točk prednosti pred drugouvrščenim Leipzigom, ki se je v petek s Hoffenheimom razšel brez golov.

Po koncu tekme v Wolfsburgu je za pravi preplah v taboru nemškega nogometnega velikana poskrbel trener Hansi Flick, ki je v pogovoru za televizijsko postajo Sky dejal, da bo po koncu sezone prekinil pogodbo z Bayernom.

Šestinpetdesetletni Nemec je svojo odločitev že sporočil vodilnim možem bavarskega kluba. V nogometnem zakulisju so že zaokrožile govorice o njegovem domnevno slabem odnosu s športnim direktorjem Hasanom Salihamidžićem, predvsem pa o tem, da je eden najresnejših kandidatov za mesto selektorja nemške izbrane vrste.

Dosedanji selektor elfa in v zadnjem času zelo kritiziran Joachim Löw bo ta položaj zapustil po koncu evropskega prvenstva med letošnjim 11. junijem in 11. julijem. Kot najresnejša kandidata za klop Bavarcev pa se zaenkrat omenjata aktualni trener Liverpoola Jürgen Klopp in strateg Red Bull Leipziga Julian Nagelsmann.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.