Šport > Nogomet
178 ogledov

Bayernov trener razkril svojo usodo

Hansi Flick Epa
Flick je napovedal odhod iz Münchna.

Bayern iz Münchna je na današnji nogometni tekmi 29. kroga nemškega prvenstva slavil v Wolfsburgu s 3:2. Bavarska zasedba ima zdaj sedem točk prednosti pred drugouvrščenim Leipzigom, ki se je v petek s Hoffenheimom razšel brez golov.

Po koncu tekme v Wolfsburgu je za pravi preplah v taboru nemškega nogometnega velikana poskrbel trener Hansi Flick, ki je v pogovoru za televizijsko postajo Sky dejal, da bo po koncu sezone prekinil pogodbo z Bayernom.

Šestinpetdesetletni Nemec je svojo odločitev že sporočil vodilnim možem bavarskega kluba. V nogometnem zakulisju so že zaokrožile govorice o njegovem domnevno slabem odnosu s športnim direktorjem Hasanom Salihamidžićem, predvsem pa o tem, da je eden najresnejših kandidatov za mesto selektorja nemške izbrane vrste.

Dosedanji selektor elfa in v zadnjem času zelo kritiziran Joachim Löw bo ta položaj zapustil po koncu evropskega prvenstva med letošnjim 11. junijem in 11. julijem. Kot najresnejša kandidata za klop Bavarcev pa se zaenkrat omenjata aktualni trener Liverpoola Jürgen Klopp in strateg Red Bull Leipziga Julian Nagelsmann.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.