Šport > Nogomet
7586 ogledov

Sodnik z neverjetno napako oškodoval Bayern

Print Screen
Paris Saint-Germain je kljub porazu na povratni četrtfinalni tekmi prvakov izločil branilca naslova Bayern München.

PSG je v polfinale lige prvakov, kjer jih čaka zmagovalec obračuna med Borussio Dortmund in Manchester Cityjem, napredoval s skupnim izidom 3:3 po zaslugi treh golov v gosteh. Bayern je povratno tekmo na Parku princev dobil z 1:0, kar pa ni zadostovalo, da bi nemški velikan ohranil možnosti za ubranitev lanske lovorike.

Leroy Sané PSG Bayern Liga prvakov Šport Pariški okopi ustavili Bayern, naprej še Chelsea

Bayernu je v lovu na odločilni drugi zadetek ponagajal tudi glavni sodnik Daniele Orsato, ki je po veliki napaki devet minut pred iztekom rednega dela prekinil nevarno akcijo znotraj domačega kazenskega prostora.

V 81. minuti je po visoki podaji v šestnajsterec PSG-ja grdo padel Leandro Paredes, vendar so sodniki spregledali, da se je vanj  zaletel njegov soigralec, vratar Parižanov Keylor Navas

Sodnik, ki akcije ni dobro videl, je nato dosodil prekršek Thomasu Müllerju, ki se argentinskega vezista sploh ni dotaknil.

Posnetek sporne sodniške odločitve si lahko pogledate tudi TUKAJ.

neymar mbappe Neymar Šport "Med Messijem in Mbappéjem ni primerjave"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.