BBB razbijali, Dinamo postal prvak

Foto: Žurnal24 V prirejanje izzidov naj bi bili vpleteni tudi nogometaši in znani nogometni del
Dinamo in Hajduk sta se na zagrebškem Maksimiru v tekmi 28. kroga hrvaške nogometne lige razšla brez zadetkov, s tem pa si je Dinamo dva kroga pred koncem prvenstva že zagotovil naslov prvaka.
Oglej si celoten članek

Dinamo in Hajduk sta se na zagrebškem Maksimiru v tekmi 28. kroga hrvaške nogometne lige razšla brez zadetkov (0:0), s tem pa si je Dinamo dva kroga pred koncem prvenstva že zagotovil naslov prvaka Hrvaške, petič zapored in skupno dvanajstič. Dinamo ima 61 točk, sedem več od drugouvrščene Cibalije, Hajduk pa je tretji (52).

"Nismo igrali na remi, naslov smo hoteli osvojiti z zmago nad našimi največjimi rivali, toda najbolj pomembno je to, da smo postali prvaki," je pio tekmi povedal Krunoslav Jurčić, trener Dinama.

Med polčasom je na stadionu prišlo do pretepa navijačev Dinama Bad Blue Boys in policisti, okrog 30 razgrajačev pa so varuhi reda priprli. Huligani so na policiste metali plastične stole, bakle in plastične steklenice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.