Šport > Nogomet
17 ogledov

BBB razbijali, Dinamo postal prvak

V prirejanje izzidov naj bi bili vpleteni tudi nogometaši in znani nogometni del Žurnal24 main
Dinamo in Hajduk sta se na zagrebškem Maksimiru v tekmi 28. kroga hrvaške nogometne lige razšla brez zadetkov, s tem pa si je Dinamo dva kroga pred koncem prvenstva že zagotovil naslov prvaka.

Dinamo in Hajduk sta se na zagrebškem Maksimiru v tekmi 28. kroga hrvaške nogometne lige razšla brez zadetkov (0:0), s tem pa si je Dinamo dva kroga pred koncem prvenstva že zagotovil naslov prvaka Hrvaške, petič zapored in skupno dvanajstič. Dinamo ima 61 točk, sedem več od drugouvrščene Cibalije, Hajduk pa je tretji (52).

"Nismo igrali na remi, naslov smo hoteli osvojiti z zmago nad našimi največjimi rivali, toda najbolj pomembno je to, da smo postali prvaki," je pio tekmi povedal Krunoslav Jurčić, trener Dinama.

Med polčasom je na stadionu prišlo do pretepa navijačev Dinama Bad Blue Boys in policisti, okrog 30 razgrajačev pa so varuhi reda priprli. Huligani so na policiste metali plastične stole, bakle in plastične steklenice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.