Bečirović: "Na kupu smo zbrani najboljši Slovenci"

Na Admiral Markets Fight Night 18. avgusta v Portorožu se bo predstavil tudi eden najboljših slovenskih borcev vseh časov Jasmin Bečirović, ki se bo le streljaj od svojega doma pomeril z Nemcem Endrejem Pillerjem.
Oglej si celoten članek

"To je najboljši fight card v zgodovini slovenskih borilnih športov. Na kupu smo zbrani najboljši Slovenci. Zdaj imamo priložnost, da širšemu občinstvu pokažemo, kaj je to K-1, kaj so to borilne veščine," je Jasmin Bečirović povabil v portoroški Avditorij, ki bo 18. avgusta gostil Admiral Markets Fight Night.

Izkušeni Primorec se bo pomeril z Nemcem Endrejem Pillerjem. Bečirović ne dvomi, da bodo gledalci prišli na svoj račun. "Jaz upam, da bom imel znova priložnost pokazati, da sem ena od legend slovenskih borilnih športov. Vsem tistim, ki mislijo, da sem star pri 34 letih in da se moja kariera počasi bliža koncu, pa bom dokazal, da to ni res," je še dejal Bečirović. Več pa v zgornjem videonapovedniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.