Šport
69 ogledov

Bečirović: "Na kupu smo zbrani najboljši Slovenci"

Jasmin Bečirović Endre Piller Admiral Markets Fight Night
Na Admiral Markets Fight Night 18. avgusta v Portorožu se bo predstavil tudi eden najboljših slovenskih borcev vseh časov Jasmin Bečirović, ki se bo le streljaj od svojega doma pomeril z Nemcem Endrejem Pillerjem.

"To je najboljši fight card v zgodovini slovenskih borilnih športov. Na kupu smo zbrani najboljši Slovenci. Zdaj imamo priložnost, da širšemu občinstvu pokažemo, kaj je to K-1, kaj so to borilne veščine," je Jasmin Bečirović povabil v portoroški Avditorij, ki bo 18. avgusta gostil Admiral Markets Fight Night.

Izkušeni Primorec se bo pomeril z Nemcem Endrejem Pillerjem. Bečirović ne dvomi, da bodo gledalci prišli na svoj račun. "Jaz upam, da bom imel znova priložnost pokazati, da sem ena od legend slovenskih borilnih športov. Vsem tistim, ki mislijo, da sem star pri 34 letih in da se moja kariera počasi bliža koncu, pa bom dokazal, da to ni res," je še dejal Bečirović. Več pa v zgornjem videonapovedniku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.