Šport
46 ogledov

Grajš po dolgem času nastopa v domovini

Franci Grajš tajski boks svetovno prvenstvo SZTB
Najboljši slovenski tajski boksar Franci Grajš se bo 18. avgusta v portoroškem avditoriju na Admiral Markets Fight Night po daljšem času znova predstavil pred domačo publiko. Član Scorpion Gyma se bo pomeril s Hrvatom Ivanom Stanićem.

Borci se že pospešeno pripravljajo na Admiral Markets Fight Night, ki bo 18. avgusta v Portorožu. V eni od najzanimivejših borb večera se bosta pomerila najboljši slovenski tajski boksar Franci Grajš in Hrvat Ivan Stanić. "18. avgusta bi vas povabil, da pridete v čim večjem številu. Fight card je fenomenalen. Mislim, da je prvič v Sloveniji, da je na kupu zbranih tako veliko število kvalitetnih slovenskih borcev. Obljubljam, da bom maksimalno in kvalitetno pripravljen in se bom potrudil, da bom prikazal čim boljšo borbo," je med drugim pred borbo dejal Grajš.

"18. avgusta se v Portorožu borim s Francijem Grajšem, ki je eden najboljših slovenskih borcev v tej kategoriji in eden najboljših borcev na tem prostoru. Mislim, da bo borba odlična, prepričan sem, da bo publika uživala. Pripravljam se naporno in treniram vsak dan," pred borbo napoveduje Ivan "Grozni", ki trenira v znanem hrvaškem klubu iz Opatije, OFC. Čeprav se zaveda, da ga čaka vse prej kot lahka naloga, si Stanić 18. avgusta v portoroškem avditoriju želi zmage: "V borbo grem brez preračunavanja. Želim zmago. Vem, da je nasprotnik zelo dober in izkušen. In še enkrat ponavljam, da bo to odlična borba za gledalce."

Več pa v videonapovedniku, ki si ga lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.