Bečirović na poti v Španijo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Spletna stran talkbasket.net poroča, da naj bi bil nekdanji slovenski reprezentant Sani Bečirović, ki je trenutno sicer član italijanskega Benettona iz Trevisa, tik pred odhodom v enega od španskih prvoligašev.
Oglej si celoten članek

Po poročanju omenjenega portala naj bi imel Sani Bečirović ponudbo enega od španskih prvoligašev, katerega ime ostaja zavito v tančico skrivnosti, že na mizi. Slovenski reprezentant pa naj bi se zdaj odločil, ali bo Apeninski polotok zamenjal za Pirenejskega.

Bečirović je na italijanskem prvenstvu v letošnji sezoni v dresu Benettona dosegel 13,4 točke, dva skoka in 2,6 podaje na srečanje, medtem ko je v EuroCupu njegova statistika naslednja: 11,8 točke, 2,3 skoka in 4,8 podaje na tekmo.

Med svojo bogato kariero je Bečirović igral pri Union Olimpiji, Kinderju, Fortitudu, Virtusu, CSKA in tudi Panathinaikosu, s katerim je leta 2007 slavil v Evroligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.