Šport > Košarka
33 ogledov

Bečirović na poti v Španijo

Sani Bečirović Reuters
Spletna stran talkbasket.net poroča, da naj bi bil nekdanji slovenski reprezentant Sani Bečirović, ki je trenutno sicer član italijanskega Benettona iz Trevisa, tik pred odhodom v enega od španskih prvoligašev.

Po poročanju omenjenega portala naj bi imel Sani Bečirović ponudbo enega od španskih prvoligašev, katerega ime ostaja zavito v tančico skrivnosti, že na mizi. Slovenski reprezentant pa naj bi se zdaj odločil, ali bo Apeninski polotok zamenjal za Pirenejskega.

Bečirović je na italijanskem prvenstvu v letošnji sezoni v dresu Benettona dosegel 13,4 točke, dva skoka in 2,6 podaje na srečanje, medtem ko je v EuroCupu njegova statistika naslednja: 11,8 točke, 2,3 skoka in 4,8 podaje na tekmo.

Med svojo bogato kariero je Bečirović igral pri Union Olimpiji, Kinderju, Fortitudu, Virtusu, CSKA in tudi Panathinaikosu, s katerim je leta 2007 slavil v Evroligi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.