Bečirović ob (eno) službo

Foto: Anže Petkovšek Memi Bečirović (v sredini) se bo v prihodnjih mesecih lahko povsem posvetil repr
Memi Bečirović je sporazumno prekinil pogodbo z belgijskim klubom Oostende. Po eni strani mu je žal, po drugi pa ne.
Oglej si celoten članek
Po eni strani mi je žal, saj mislim, da je ekipa na dobri poti, saj se je uvrstila v finale pokala in zaseda četrto mesto v belgijskem prvenstvu z možnostmi poseči še višje, po drugi strani pa je ta odločitev v dobro slovenske moške članske reprezentance.
Memi Bečirović

Selektor slovenske moške članske reprezentance Memi Bečirović ni več trener belgijskega Base BC Oostendeja, s katerim se je sporazumno razšel. Devetinštiridesetletni trener je v dozdajšnjem delu kariere vodil Satex, Branik, Roglo Zreče, Elektro Esotech, Conad Rimini, Helios Domžale, Union Olimpijo in Azovmaš.

Bečirović je o odhodu iz Belgije dejal: "Po eni strani mi je žal, saj mislim, da je ekipa na dobri poti, saj se je uvrstila v finale pokala in zaseda četrto mesto v belgijskem prvenstvu z možnostmi poseči še višje, po drugi strani pa je ta odločitev v dobro slovenske moške članske reprezentance, kateri se bom lahko zdaj lahko še bolj posvetil in se temeljiteje pripravil na vse, kar nas čaka na pripravah in svetovnem prvenstvu."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.