Šport > Košarka
22 ogledov

Bečirović ob (eno) službo

Memi Bečirović (v sredini) se bo v prihodnjih mesecih lahko povsem posvetil repr Anže Petkovšek
Memi Bečirović je sporazumno prekinil pogodbo z belgijskim klubom Oostende. Po eni strani mu je žal, po drugi pa ne.
Po eni strani mi je žal, saj mislim, da je ekipa na dobri poti, saj se je uvrstila v finale pokala in zaseda četrto mesto v belgijskem prvenstvu z možnostmi poseči še višje, po drugi strani pa je ta odločitev v dobro slovenske moške članske reprezentance.
Memi Bečirović

Selektor slovenske moške članske reprezentance Memi Bečirović ni več trener belgijskega Base BC Oostendeja, s katerim se je sporazumno razšel. Devetinštiridesetletni trener je v dozdajšnjem delu kariere vodil Satex, Branik, Roglo Zreče, Elektro Esotech, Conad Rimini, Helios Domžale, Union Olimpijo in Azovmaš.

Bečirović je o odhodu iz Belgije dejal: "Po eni strani mi je žal, saj mislim, da je ekipa na dobri poti, saj se je uvrstila v finale pokala in zaseda četrto mesto v belgijskem prvenstvu z možnostmi poseči še višje, po drugi strani pa je ta odločitev v dobro slovenske moške članske reprezentance, kateri se bom lahko zdaj lahko še bolj posvetil in se temeljiteje pripravil na vse, kar nas čaka na pripravah in svetovnem prvenstvu."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.