Bečirović: Res sem vesel

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovenski košarkar Sani Bečirović, ki je že v ponedeljek sam prek Twitterja sporočil, da bo kariero nadaljeval pri Krki, je danes z novomeškim klubom podpisal odprto pogodbo do konca sezone.
Oglej si celoten članek

Bečirović je sezono sicer začel v Iranu pri klubu Foolad Mahan, vendar se je s klubom predčasno razšel. V ponedeljek je z Novomeščani že opravil prvi trening. Slovenski košarkar je že v ponedeljek kar sam prek Twitterja sporočil, da bo po novem spet igral v domovini za ekipo državnih prvakov, Krko iz Novega mesta, katere dres je nosil že v sezoni 2003/04.

Bečirović je sicer za iranskega prvoligaša uspešno nastopal na azijskih klubskih igrah in z njim osvojil prvo mesto. Po kratkem premoru bi se moral vrniti v Iran, vendar s klubom niso našli skupnega jezika.

"Danes je uradno. Res sem vesel. Že pred časom smo se pogovarjali o sodelovanju. Dokler nisem rešil iranske zgodbe, nisem mogel ničesar. Ko sem prišel iz Irana in sem končno dobil dovoljenje za prestop iz enega v drug klub, pa smo se hitro dogovorili," je ob tem dejal 32-letni košarkar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:24 10. December 2013.

    napaka ampak upam da se je dobro odlocil sem pa vesel za njega ce je to res...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.