Šport > Košarka
13 ogledov

Bečirović: Res sem vesel

Sani Becirovic Žurnal24 main
Slovenski košarkar Sani Bečirović, ki je že v ponedeljek sam prek Twitterja sporočil, da bo kariero nadaljeval pri Krki, je danes z novomeškim klubom podpisal odprto pogodbo do konca sezone.

Bečirović je sezono sicer začel v Iranu pri klubu Foolad Mahan, vendar se je s klubom predčasno razšel. V ponedeljek je z Novomeščani že opravil prvi trening. Slovenski košarkar je že v ponedeljek kar sam prek Twitterja sporočil, da bo po novem spet igral v domovini za ekipo državnih prvakov, Krko iz Novega mesta, katere dres je nosil že v sezoni 2003/04.

Bečirović je sicer za iranskega prvoligaša uspešno nastopal na azijskih klubskih igrah in z njim osvojil prvo mesto. Po kratkem premoru bi se moral vrniti v Iran, vendar s klubom niso našli skupnega jezika.

"Danes je uradno. Res sem vesel. Že pred časom smo se pogovarjali o sodelovanju. Dokler nisem rešil iranske zgodbe, nisem mogel ničesar. Ko sem prišel iz Irana in sem končno dobil dovoljenje za prestop iz enega v drug klub, pa smo se hitro dogovorili," je ob tem dejal 32-letni košarkar.

Komentarjev 1
  • vico 17:24 10.december 2013.

    napaka ampak upam da se je dobro odlocil sem pa vesel za njega ce je to res...