Bečirović zapušča Cedevito Olimpijo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nekdanji slovenski reprezentant naj bi zasedel mesto športnega direktorja pri grškem Panathinaikosu, za katerega je igral od leta 2006 do 2008, kasneje pa se je tam kalil tudi v vlogi pomočnika trenerja (2015-2016).
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski prvoligaš iz Ljubljane Cedevita Olimpija bo po koncu sezone ostal brez športnega direktorja. Od leta 2019 je to mesto zasedal nekdanji slovenski reprezentant Sani Bečirović, ki bo poleti sprejel naloge športnega direktorja slovitega grškega kluba iz Aten Panathinaikosa, danes piše slovenski časnik Dnevnik.

"Prihajajoči evropski preizkusi bodo tudi zadnji pri Cedeviti Olimpiji za športnega direktorja Cedevite Olimpije Sanija Bečirovića, za katerega je zdaj že jasno, da poleti odhaja h grškemu velikanu Panathinaikosu, pri katerem je kot igralec osvojil evroligaško lovoriko, nato pa kratek čas v Atenah deloval tudi kot funkcionar," je danes v svoji izdaji zapisal Dnevnik.

Bečirović je bil med letoma 2006 in 2008 že član Panathinaikosa, s katerim je leta 2007 postal evropski klubski prvak. Pri Pau je v sezoni 2015/16 deloval kot pomočnik glavnega trenerja.

Sani Bečirović je športni direktor Olimpije postal leta 2019. V tem času je Olimpija leta 2020 osvojila slovenski superpokal, leta 2021 slovensko prvenstvo in slovenski superpokal, lani slovensko prvenstvo, slovenski pokal in slovenski superpokal, letos pa slovenski pokal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.