Beckham: Januarja se bom vrnil v Milan

Foto: Žurnal24 David Beckham se bo moral vrniti v Los Angeles. Ali ima Becks še kakšnega asa v
David Beckham je odločen, da se bo znova vrnil v Italijo, pri čemer ne pričakuje nobenih težav. "Želim se vrniti v Milan, ki bi bil prav tako zadovoljen, če bi me imel spet v moštvu," pravi.
Oglej si celoten članek

Verjetno prvi svetovni nogometni zvezdnik, vsaj po publiciteti, David Beckham je v Milanu, kjer je postal ključni igralec, preživel enkratno pomlad. Ker mu je šef angleške izbrane vrste Fabio Capello poslal nedvoumno sporočilo, ki njegov ostanek v reprezentanci pogojuje z vrnitvijo v Evropo, si Becks vnovič želi na staro celino. In upa, da bo spet oblekel rdeče-črni dres zmagovelcev Lige prvakov izpred dveh let.

"Preprosto je. Želim se vrniti v Milan, ki bi bil prav tako zadovoljen, če bi me imel spet v moštvu,“ je razložil italijanski Gazzetti: "Trenutno ni še nobenih pogajanj, saj je za to dovolj časa. Zdaj razmišljam o Galaxyju, ko pa se bo sezona v MLS končala, bom začel premlevati druge stvari. Mislim, da z mojo vrnitvijo v Italijo ne bo težav in da se bom v Milan vrnil v januarskem prestopnem roku.“

Nekdanji člen Manchestra in Reala je spregovoril tudi o kadrovanju rdeče-črnih, ki so se obrisali pod nosom za Kakaja in Paola Maldinija, ki je odšel v zaslužen pokoj, pripeljali pa so Klaasa-Jana Huntelaarja: "Mislim, da Milan nima slabe ekipe. Ima kakovost, tradicijo in pravo miselnost. Huntelaar je dober napadalec, mlad igralec z izkušnjami iz Španije, ki pa v Realu ni dobil veliko minut. Mislim, da je dober nakup za Milan.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.