Šport > Nogomet
30 ogledov

Beckham: Januarja se bom vrnil v Milan

David Beckham se bo moral vrniti v Los Angeles. Ali ima Becks še kakšnega asa v Žurnal24 main
David Beckham je odločen, da se bo znova vrnil v Italijo, pri čemer ne pričakuje nobenih težav. "Želim se vrniti v Milan, ki bi bil prav tako zadovoljen, če bi me imel spet v moštvu," pravi.

Verjetno prvi svetovni nogometni zvezdnik, vsaj po publiciteti, David Beckham je v Milanu, kjer je postal ključni igralec, preživel enkratno pomlad. Ker mu je šef angleške izbrane vrste Fabio Capello poslal nedvoumno sporočilo, ki njegov ostanek v reprezentanci pogojuje z vrnitvijo v Evropo, si Becks vnovič želi na staro celino. In upa, da bo spet oblekel rdeče-črni dres zmagovelcev Lige prvakov izpred dveh let.

"Preprosto je. Želim se vrniti v Milan, ki bi bil prav tako zadovoljen, če bi me imel spet v moštvu,“ je razložil italijanski Gazzetti: "Trenutno ni še nobenih pogajanj, saj je za to dovolj časa. Zdaj razmišljam o Galaxyju, ko pa se bo sezona v MLS končala, bom začel premlevati druge stvari. Mislim, da z mojo vrnitvijo v Italijo ne bo težav in da se bom v Milan vrnil v januarskem prestopnem roku.“

Nekdanji člen Manchestra in Reala je spregovoril tudi o kadrovanju rdeče-črnih, ki so se obrisali pod nosom za Kakaja in Paola Maldinija, ki je odšel v zaslužen pokoj, pripeljali pa so Klaasa-Jana Huntelaarja: "Mislim, da Milan nima slabe ekipe. Ima kakovost, tradicijo in pravo miselnost. Huntelaar je dober napadalec, mlad igralec z izkušnjami iz Španije, ki pa v Realu ni dobil veliko minut. Mislim, da je dober nakup za Milan.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.