Beckham se še odloča

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski mediji so poročali, da je Britanec David Beckham sklenil dogovor z bogatim pariškim klubom PSG, a je nogometašev predstavnik za stike z javnostjo to že zanikal.
Oglej si celoten članek

Šestintridesetletnega igralca sredine igrišča v zadnjem času pogosto povezujejo z odhodom v Pariz, kjer bogatemu PSG (lastniki so Katarci) njegova plača ne bi predstavljala težave. Francoska medija L'Equipe in Le Parisien sta celo poročala, da je dogovor že sklenjen, a je Beckhamov predstavnik za stike z javnostjo jasno povedal, da dogovora s katerimkoli klubom v tem trenutku še ni.

"Do nobenega dogovora ni prišlo. Vse tovrstne govorice so preuranjene. David trenutno razmišlja o ponudbah," je Becksov predstavnik dejal za spletni portal Goal.com. Britancu sicer pogodba z ameriškim prvoligašem LA Galaxy poteče konec leta, januarja pa se bo po vsej verjetnosti vrnil v Evropo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.