Šport > Nogomet
18 ogledov

Beckham se še odloča

david beckham unicef manila EPA
Francoski mediji so poročali, da je Britanec David Beckham sklenil dogovor z bogatim pariškim klubom PSG, a je nogometašev predstavnik za stike z javnostjo to že zanikal.

Šestintridesetletnega igralca sredine igrišča v zadnjem času pogosto povezujejo z odhodom v Pariz, kjer bogatemu PSG (lastniki so Katarci) njegova plača ne bi predstavljala težave. Francoska medija L'Equipe in Le Parisien sta celo poročala, da je dogovor že sklenjen, a je Beckhamov predstavnik za stike z javnostjo jasno povedal, da dogovora s katerimkoli klubom v tem trenutku še ni.

"Do nobenega dogovora ni prišlo. Vse tovrstne govorice so preuranjene. David trenutno razmišlja o ponudbah," je Becksov predstavnik dejal za spletni portal Goal.com. Britancu sicer pogodba z ameriškim prvoligašem LA Galaxy poteče konec leta, januarja pa se bo po vsej verjetnosti vrnil v Evropo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.