Beckham v obleki padel na zadnjico

Foto: Reuters david beckham kitajska Foto: Reuters david beckham kitajska Foto: Reuters david beckham kitajska Foto: Reuters david beckham kitajska Foto: Reuters david beckham kitajska
David Beckham se je med reprezentančnim premorom podal na promocijsko turnejo po Kitajski, v sklopu katere je tudi pokazal nekaj nogometnih spretnosti. Na zelenici se je preizkusil kar v obleki in čevljih, kar ga stalo nekaj dostojanstva.
Oglej si celoten članek

Nekdanji kapetan Anglije David Beckham je v reprezentančnem premoru zapustil tabor Paris Saint Germaina in se podal na Kitajsko, kjer je na promocijski turneji v sklopu svoje dobrodelne organizacije.

Beckham je v Wuhanu na kratko tudi zaigral skupaj s skupino otrok, "obračuna" pa se je lotil kar v obleki, kravati in čevljih. Prav neprimerna "oprema" je bila kriva, da je 37-letniku med poskusom predložka zdrsnilo in je padel na zadnjo plat. Anglež je po neprevidnosti hitro vstal in se nasmejal.

Da vse skupaj nekdanjega nogometaša Manchester Uniteda, Real Madrida, AC Milana in Los Angeles Galaxyja ni zmotilo pove tudi dejstvo, da je Anglež po dogodku fotografije padca objavil tudi na svojem Facebook profilu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:44 25. Marec 2013.

    Pač mokro igrišče in neprimerna obutev naredijo svoje. Beckham, come home. GGMU!

  • 11:46 24. Marec 2013.

    Ta luzer lahko kup teb in tvojo familijo 1000x...mal se zamisl predn komentiraš take bedarije...ni zastonj igral v najboljših klubih …

  • 21:15 23. Marec 2013.

    Luzer...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.