Šport > Nogomet
11 ogledov

Beckham v obleki padel na zadnjico

david beckham kitajska
1/5
Reuters
David Beckham se je med reprezentančnim premorom podal na promocijsko turnejo po Kitajski, v sklopu katere je tudi pokazal nekaj nogometnih spretnosti. Na zelenici se je preizkusil kar v obleki in čevljih, kar ga stalo nekaj dostojanstva.

Nekdanji kapetan Anglije David Beckham je v reprezentančnem premoru zapustil tabor Paris Saint Germaina in se podal na Kitajsko, kjer je na promocijski turneji v sklopu svoje dobrodelne organizacije.

Beckham je v Wuhanu na kratko tudi zaigral skupaj s skupino otrok, "obračuna" pa se je lotil kar v obleki, kravati in čevljih. Prav neprimerna "oprema" je bila kriva, da je 37-letniku med poskusom predložka zdrsnilo in je padel na zadnjo plat. Anglež je po neprevidnosti hitro vstal in se nasmejal.

Da vse skupaj nekdanjega nogometaša Manchester Uniteda, Real Madrida, AC Milana in Los Angeles Galaxyja ni zmotilo pove tudi dejstvo, da je Anglež po dogodku fotografije padca objavil tudi na svojem Facebook profilu.

 

Komentarjev 3
  • bojovi 16:44 25.marec 2013.

    Pač mokro igrišče in neprimerna obutev naredijo svoje. Beckham, come home. GGMU!

  • mihatirs 11:46 24.marec 2013.

    Ta luzer lahko kup teb in tvojo familijo 1000x...mal se zamisl predn komentiraš take bedarije...ni zastonj igral v najboljših klubih po svetu!!

  • kapuhs 21:15 23.marec 2013.

    Luzer...