Šport > Nogomet
30 ogledov

Becks po debiju v sredo že od 1. minute

Beckham Ibrahimović Paris Saint Germain PSG Marseille Ligue 1 Francija liga prve EPA
Carlo Ancelotti, trener vodilne ekipe francoskega prvenstva Paris Saint-Germaina, je razkril, da bo novinec v ekipi David Beckham po debiju na zadnji ligaški tekmi proti Marseillu naslednjo obračun z večnimi rivali v pokalu začel od prve minute.

Ko so Carla Ancelottija vprašali, če bo nekdanji angleški reprezentant David Beckham začel naslednjo tekmo Paris Saint-Germaina, ki bo tako kot ob njegovem debiju na Parku princev gostil Marseille, je Ancelotti odgovoril pritrdilno.

"Ja. Na enakem položaju, kot (Marco) Verratti," je na novinarski konferenci pred pokalno tekmo z večnimi rivali, ki jih je PSG ob Beckhamovem debiju v prvenstvu premagal z 2:0, dejal italijanski trener.

Ker je Ancelottijev rojak Marco Verratti suspendiran za francoski derbi, bo nekdanji član Manchester Uniteda, Real Madrida, AC Milana in Los Angeles Galaxyja igral na sebi precej nepoznanem položaju zadnjega zveznega nogometaša.

Lahko igra celo tekmo

"Je v dobrem stanju. Ima izkušnje in kakovost, da nam jutri pomaga," je dodal Ancelotti. "Lahko odigra celo tekmo."

37-letni Beckham se je pariškemu klubu kot prost igralec pridružil 31. januarja, ob podpisu pogodbe pa se je odpovedal plači, ki jo bo nakazal v dobrodelne namene. Beckham je na ligaški tekmi proti Marseillu debitiral v drugem polčasu in sodeloval pri golu za 2:0, ki ga je zabil Zlatan Ibrahimović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.