Beckham zabija tudi s prevezo prek oči

Angleški superzvezdnik David Beckham se je udeležil treninga slepih in slabovidnih oseb z namenom, da doda svoj delež k promociji nogometa na paraolimpijskih igrah v Londonu 2012.
Oglej si celoten članek

David Beckham je pred kratkim osvojil ameriško prvenstvo z Los Angeles Galaxy in uresničil še en cilj v svoji karieri. A osvajanje ameriškega prvaka, angleškega z Manchester Unitedom ali pa španskega z Real Madridom ni bilo nič proti igranju nogometa s prevezo preko oči. Sloviti nogometaš se je namreč udeležil treninga reprezentance Velike Britanije slepih in slabovidnih oseb z namenom, da doda svoj delež k promociji nogometa na paraolimpijskih igrah v Londonu 2012.

Veliki zvezdnik svetovnega nogometa se je na treningu znašel v zelo nenavadnem položaju, saj so mu prek oči namestili prevezo. Beckham se je kljub temu odlično znašel in dokazal, da mojster ostaja mojster, saj je s prevezo prek oči mrežo z bele točke zatresel v tretjem poizkusu. "Ko vidim karakter in voljo, ki ju kažejo ti igralci, sem ponosen, da sem Britanec," je dejal Beckham po koncu neobičajnega treninga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.