Šport > Nogomet
14 ogledov

Beckham zabija tudi s prevezo prek oči

David Beckham  slepi in slabovidni Youtube
Angleški superzvezdnik David Beckham se je udeležil treninga slepih in slabovidnih oseb z namenom, da doda svoj delež k promociji nogometa na paraolimpijskih igrah v Londonu 2012.

David Beckham je pred kratkim osvojil ameriško prvenstvo z Los Angeles Galaxy in uresničil še en cilj v svoji karieri. A osvajanje ameriškega prvaka, angleškega z Manchester Unitedom ali pa španskega z Real Madridom ni bilo nič proti igranju nogometa s prevezo preko oči. Sloviti nogometaš se je namreč udeležil treninga reprezentance Velike Britanije slepih in slabovidnih oseb z namenom, da doda svoj delež k promociji nogometa na paraolimpijskih igrah v Londonu 2012.

Veliki zvezdnik svetovnega nogometa se je na treningu znašel v zelo nenavadnem položaju, saj so mu prek oči namestili prevezo. Beckham se je kljub temu odlično znašel in dokazal, da mojster ostaja mojster, saj je s prevezo prek oči mrežo z bele točke zatresel v tretjem poizkusu. "Ko vidim karakter in voljo, ki ju kažejo ti igralci, sem ponosen, da sem Britanec," je dejal Beckham po koncu neobičajnega treninga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.